Selasa, 16 Oktober 2012

Cara Ngadamel Téxt Aréa

Cara Ngadamel Téxt Aréa
ké ké ké geus aya ku araranéh deui bahasa na, noan cenah ari téxt aréa téh? Nya upami di tarjamahkeun kana bahasa kampung sunda mah nyaéta lapak kanggo aksara, éta ogé mun ceuk bahasa kasarna. Nya langsung waé kana tkp mun ceuk istilah polisi mah. 
serat kode atanapi naon waé pokonmaha sakahayang sadérék tulisan anu badé di tampilkeun dina téxt aréa étamah kumaha hidep waé sakadar conto sanés kanggo nyonto
walhasil :
Katerangan : kode rows=8 kanggo nangtukeun jangkungna téxt aréa jeung kode cols=22 kanggo nangtukeun lébarna téxt area. Mun hoyong leuwih jangkung atanapi hoyong leuwih lébar nya kantun ngarobih ukuran anu tadi tos di terangkeun.

0 komentar:

Posting Komentar