Selasa, 16 Oktober 2012

Cara Ngadamel Tag Cloud Di Blogspot

Cara Ngadamel Tag Cloud Di Blogspot


Nya sepertos biasa Upami bade ngarobih tempalate blogspot para maniak bologger kedah nagalewati langkah langkah anu di handap
  1. Login Kana account blogger
  2. Pencet/klik Menu Tata Letak dina blog anu bade dipasihan tag cloud
  3. Pencet/klik tambah gadget
  4. Pencet/klik Gambar/Label tanda tambah
  5. Dina Tampilan Pilih Anu Cluod (sepertos Dina gambar)Cara Ngadamel Tag Clude Di Blogspot
  6. Simpen (Save)


Selamat Nyobiaan Wae nya

0 komentar:

Posting Komentar