Selasa, 16 Oktober 2012

Cara Ngadamel Higlight Dina Téxt Aréa

Cara Ngadamel Higlight Dina Téxt Aréa


Dina bagéan anu tipayun pribados parantos nyerat “cara ngadamel téxt aréa”, nya ayeuna kumaha sanagakan sadaya anu dina téxt aréa téh ka blok otomatis éta mun téxt anu dina aréa seeur kan lumayan rada hésé ngblokna komomun aréana leutik mah, nya sangkan otomatis sadayana téxt ka blok kumaha carana. Ngadamel heula téxt aréa sepertos anu tos di postingkeun dina tutorial tipayun, saentos kitu atanapi hoyong langkung énggal mah copy kode-kode anu dihandap :
<div>

0 komentar:

Posting Komentar