Featured Article

Jumat, 26 Oktober 2012

Blaming expressions

Blaming / Accusing expression
  • I blame you on…   
  • You shouldn’t have done this 
  • It ‘s all because of you
  • It ‘s your responsibility
  • What a shame! 
  • How dare you do this! 
  • How can you did that to her! 
  • You are behind all this!  
  •  I blame you on …  You are to blame for punching the door!  
  •  It’s your responsibility!
  • You should finish what you’ve started!

admitting expressions


Admitting And denying expressions

Admitting Fact
Denying Fact
I admit it
Yes, I did
Alright, it’s true

I didn’t say that!
Swear! I am not lying!
It isn’t dangerous animal!

SEMANGAT KEBAHAGIAAN

SEMANGAT KEBAHAGIAAN
karya : M. Hilmy I. M.

Kicau Kicau Sang Burung
Berterbangan Di Awan Biru
Menumbuhkan Semangat Para Pekerja
Memberikan Kebahagiaan Pada Siswa
 Menghilangkan Rasa Letih Para Guru


 Namun Kebahagiaan Itu Kan Musnah 
Ketika Layang  Layang 
Tak Memiliki Arah Tujuan 
Kemana Ia Kan Pergi

Selasa, 16 Oktober 2012

Cara Nambihan 4 kolom Di Luhureun Footer Blogspot

Cara Nambihan 4 kolom Di Luhureun Footer Blogspot

Moal seeur carios lah hayu langsung wé kana cara nambihan gadget 4 kolom luhureun footer.
  • · Sepertos biasa pertama login ka Blogger  
  •   Teras klik Rancangan 
  • Langkah nu salajeungna Klik Édit HTML
Teras download heula témplate blog aranjeun satéacan di édit sok bilih dina pengéditan teu leres. sahenteuna upami lepat aranjeun gaduh backup na. saentos di backup témplate na teras tog hilap céntang Expand Témplate Widget. teras pilari kode ]]>
Sakedar Info : Supados milarianna gampil aranjeun kantun mencét Ctrl + F dina Keyborad atanapi mencét F3. mun tos kapendak kopi script di handap ieu teras Vaste di luhuren kode ]]>
#handap
brder :1px solid # 000000 ;
-moz-border-radius :10px;
margin : 0 0 10px 0;
}
#handap-wrapper {
Margin : auto;
Padding : 0px 0px 20px 0px;
Width : 960px;
Background : # ffffff ;
-moz-border-radius-bottomleft :10px;
-moz-border-radius-bottomright :10px;
-webkit-border-bottom-left-radius :10px;
-webkit-border-bottom-right-radius :10px;
}
#handap-wrapper {
Float : left;
Margin : 0px 0px 0px 0px;
Padding : 10px 0px 0px 0px;
Width : 25%;
téxt-align : justify;
font-size :100%;
color : # ffffff ;
line-height: 1.6em;
word-wrap: break-word; /* fix for long téxt breaking sidebar float in IE */
overflow: hidden; /* fix for long non-téxt content breaking IE sidebar float */
}
.handapbar {
Margin : 0;
Padding : 0;
}
. handapbar .widget {
Margin : 0;
Padding : 10px 20px 0px 20px;
}
. handapbar h2 {
background : # ffffff ;
-moz-border-radius-bottomleft : 6px;
-moz-border-radius-bottomright : 6px;
-webkit-border-bottom-left-radius : 6px;
-webkit-border-bottom-right-radius : 6px;
Margin : -10px 0px 10px 0px;
Padding : 3px 0px 3px 0px;
téxt-align : center;
color :# ffffff ;
font-size :20px;
font-weight :bold;
téxt-transform :sekawancase;
}
. handap bar ul {
Margin : 0px 0px 0px 0px;
Padding : 0px 0px 0px 0px;
list-style-type : none;
}
. handap bar li {
Margin : 0px 0px 2px 0px;
Padding : 0px 0px 1px 0px;
border-bottom :1px dotted # 000000 ;
}
. handapbar a {
Color : # 0000ff ;
téxt-decoration : none;
}
. handapbar a :visited {
téxt-decoration : none;
color : # 0000ff ;
}
. handapbar a :hover {
téxt-decoration : underline;
color : # ff0000 ;
}
Aranjeun tiasa ngédit CSS ieu ku CSS aranjeun" nu pikahoyong misalkan badé ngagentos warna pengkerna atanapi naonna wé lah nu kinten kintenna cocok sareng témplate blog aranjeun. tah saentos di vaste simpen heula (saving) témplate blogna..
Langkah salajeungna pilari kode

Cara Ngadamel Higlight Dina Téxt Aréa

Cara Ngadamel Higlight Dina Téxt Aréa


Dina bagéan anu tipayun pribados parantos nyerat “cara ngadamel téxt aréa”, nya ayeuna kumaha sanagakan sadaya anu dina téxt aréa téh ka blok otomatis éta mun téxt anu dina aréa seeur kan lumayan rada hésé ngblokna komomun aréana leutik mah, nya sangkan otomatis sadayana téxt ka blok kumaha carana. Ngadamel heula téxt aréa sepertos anu tos di postingkeun dina tutorial tipayun, saentos kitu atanapi hoyong langkung énggal mah copy kode-kode anu dihandap :
<div>

Cara Ngadamel Téxt Aréa

Cara Ngadamel Téxt Aréa
ké ké ké geus aya ku araranéh deui bahasa na, noan cenah ari téxt aréa téh? Nya upami di tarjamahkeun kana bahasa kampung sunda mah nyaéta lapak kanggo aksara, éta ogé mun ceuk bahasa kasarna. Nya langsung waé kana tkp mun ceuk istilah polisi mah. 
serat kode atanapi naon waé pokonmaha sakahayang sadérék tulisan anu badé di tampilkeun dina téxt aréa étamah kumaha hidep waé sakadar conto sanés kanggo nyonto
walhasil :
Katerangan : kode rows=8 kanggo nangtukeun jangkungna téxt aréa jeung kode cols=22 kanggo nangtukeun lébarna téxt area. Mun hoyong leuwih jangkung atanapi hoyong leuwih lébar nya kantun ngarobih ukuran anu tadi tos di terangkeun.

Cara Ngadamel Tag Cloud Di Blogspot

Tutorial Blogspot cara ngadamel readmore/selengkapnya di blogspot

langsung  kana tujuan saderek nya eta ngadamel readmore/selengkapanya di blogspot, nya tujuanna kanggo ngaringkes artikel sangkan te panjang teing, nya sepertos biasa saderek logon kana blogger teras kalik LAYOUT teras EDIT HTML teras tong hilap sepertos biasa centang tanda  Expand Widget Templates sangakn anu bade di edit katingali.

langkap nu kahiji pilari code &
santos ka pendak ganti kode anu tadi ku kode anu di handap








Read More......



teras gentos kata readmore ku kata anu saderek pikahoyong misalkan selengkapnya atawa naonn wae anu saderek hoyong, saentos di gentos teras save/simpan.
langkah salajengna teras lebet kana setting teras pilari Fotmating, tah dina kolom post Template isi ku kode di di handap ieu





Teras Save.simpan Settings, santos beres lajeng kana cara mosting
tah dina cara mosting simpen kata kata anu bade ditampilken sa teacanana readmore samemeh code tah anu sapalihna sinpen dianatara code sareng

Sabtu, 13 Oktober 2012

Contoh Surat Permohonan Izin kunjungan

RAMAJA ISLAM MEKAR ARUM ( RAIMA )
Jl. Raya Cinunuk Km. 15.20 Cileunyi – Bandung Tlp (022) 7801990

Nomor        : 05/RAI/IX/2012               
Perihalal    : Pemohonan Ijin Kunjungan
Kepada Yth.
Kepala Yayasan Mutiara Bani Sholihin
Di
Tempat

Dengan hormat,
Dalam Rangka acara “Baksos”, kami Remaja Islam Mekar Arum ( RAIMA ) Kab. Bandung ingin mengajak anak-anak RAIMA untuk mengenal dan mempelajari lebih dalam tentang “Keadaan Anak Yatim Piatu”. Oleh karena itu, kami memohon ijin untuk mengunjungi Yayasan Mutiara Bani Sholihin.
Acara tersebut akan kami laksanakan pada:
Hari/ Tanggal        : Minggu 23 September 2012
Waktu                  : 10.00 – selesai
Acara                   : Mengunjungi Yayasan Mutiara Bani Sholihin

Demikian surat permohonan ijin kami, atas perhatian dan kerja samanya kami sampaikan syukran kasiiran.
                                                                                                                  Bandung,22 September 2012
               Ketua,                                                                                           Sekretaris,



    M. Hilmy Ibnu Muqti                                                                                  Rita Dewi

Popular Posts